Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Παπαβραμίδης, Σπύρος Θ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
University Studio Press (2)
Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
Συντελεστές
Παπαβραμίδης, Σπύρος Θ. (3)
Παπαβραμίδης, Θεοδόσης Σ. (1)
Έτος έκδοσης
1987
2002
2023
έως
2023
2002
1987
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (3)
Εκπαιδευτικά (1)
Θέματα
MN : Χειρουργική (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
MKJ : Νευρολογία και κλινική νευροφυσιολογία (1)
MNC : Γενική χειρουργική (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σκληρόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Current Surgical Techniques, A practical guide
Liver, Biliary Tract, Pancreas, Duodenum, Spleen
Παπαβραμίδης, Θεοδόσης Σ.
||
Παπαβραμίδης, Σπύρος Θ.
ISBN: 978-960-12-2607-1 ||
University Studio Press
||
2023 ||
Χαρτόδετο ||
320 σελ.
Κυκλοφορεί,
€50.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Παχυσαρκία
Θεωρία και πράξη
Παπαβραμίδης, Σπύρος Θ.
ISBN: 978-960-7461-40-7 ||
Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης
||
2002 ||
Σκληρόδετο ||
391 σελ.
Κυκλοφορεί,
€50.72 (περ. ΦΠΑ 6%)
Παγκρεατοδωδεκαδακτυλεκτομή με διατήρηση του άντρου του στομάχου και του πυλωρικού σφιγκτήρα
Παπαβραμίδης, Σπύρος Θ.
University Studio Press
||
1987 ||
Χαρτόδετο ||
70 σελ.
Κυκλοφορεί,
€4.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*